MUŞ / MERKEZ - Serinova Yatılı Bölge Ortaokulu

Serinova Yatılı Bölge Ortaokulu

Okul No 0436 227 80 08 Okul Müdürü Yavuz YÜZGÜL 0536 483 74 27
Adres
SERİNOVA BELDESİ HÜRRİYET MAH. EĞİTİM CAD. 75. YIL SERINOVA BÖLGE YATILI ORTAOKULU BLOK NO 9/5 MERKEZ / MUŞ
Vizyon
Türkiye’yi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak eğitim ve öğretim etkinliğinin bir parçası olarak hizmetin yürütüldüğü çevrede eğitim, bilim, kültür ve ahlaki değerleri saygılı bir YİBO olmak.
Misyon
Okulumuz için belirlenmiş olan eğitim-öğretim programını çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde uygulamak, toplam kalitenin uygulanmasına önem veren yönetici, öğretmen, öğrenci ve veli ortamını sağlamaya yönelik çalışmalar yapmak, öğrencilerin kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmetini sunmak, onların sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini artırmak temel işlevimizdir.
Başarılar
2012-2013 Minikler Satranç Turnuvasında İl Birinciliği, İkinciliği, Üçüncülüğü 2022-2023 Yıldızlar Genel Satranç turnuvasında İl Dördüncülüğü
Kütüphane Kitap Sayısı :2057
08.30-15.30
Karayolu
Merkezden öğretmen servisi ile ulaşım sağlanmaktadır.
Belde